Van der Laan Trainingen


HomeLean CultuurIncompanyCustomer Delight PerformancePartnersReferentiesContact

Motivatie & TeambuildingSalesCommunicatieCoachingCallcenterLean Cultuur - in korte duur!


Voor wie bestemd:

Helpdesk
Klantenservice
Customer support
Telemarketing afdeling
Telesales

Dynamisch of symptomatisch!
Klanten raken verzadigd en worden kritisch als het belscript het van contact wint. Ze zeggen het je niet, maar denken het wel....symptomatisch!?
Nee, want werken in een call center is dynamisch omgaan met contact.Dit vereist discipline, doorzettingsvermogen, maar vooral contactkracht. Steeds weer, elke keer!

Afwijzing of Succes!?
Of het nu gaat om in- of outbound gerelateerde organisaties, de manier van werken, resultaten boeken, jezelf motiverenÖen de wijze van communiceren bepalen het 'snijvlak' tussen afwijzing of succes.

Inlevingsvermogen.....
Zowel voor teamleiders/ supervisors als agents beschikt Van der Laan Trainingen over praktische modules.Alle trainingen worden op maat aangeboden, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de specifieke markt waarin de organisatie opereert. Een telefoongesprek is vaak het eerste contact met een nieuwe relatie. In de training wordt ingegaan op inlevingsvermogen, gespreksstructuur en inzet van de juiste vraag- en luistervaardigheden. Deelnemers leren in minder tijd betere resultaten te behalen door te weten wat de klant echt beweegt.

Praktijkgerichte rollenspellen
Gedurende deze tweedaagse training bespreken we praktische technieken, vaardigheden en tips om telefoongesprekken op een klantvriendelijke en resultaatgerichte manier af te handelen. Het oefenen met de besproken technieken staat centraal tijdens deze training. In praktijkgerichte rollenspellen gaan we in op veel voorkomende situaties binnen een callcenter. Deze rollenspellen nemen we op om ze vervolgens te bespreken in de training: we voorzien de deelnemers van aandachtspunten om de eigen gesprekken te optimaliseren. Deze training is er zowel voor inbound callcenters als voor outbound callcenters.

De volgende onderdelen komen aan de orde:

Contact, je kan het maar 1x geven

Contact, een kwestie van mentaliteit

De structuur van een telefoongesprek

Communicatie, een spanningsveld!?

Van ruimte geven naar ruimte nemen.

Het analyseren van vragen, problemen en klachten
Klachtafhandeling

CommerciŽle vaardigheden

Rollenspellen