Van der Laan Trainingen


HomeLean CultuurIncompanyCustomer Delight PerformancePartnersReferentiesContact


Frank van der Laan

Frank is oprichter van Van der Laan Training, Coaching & Consultancy en vanaf 1993 actief als trainer/coach en consultant op het brede gebied van (persoonlijke) communicatie, sales, motivatie en verandermanagement.
Gegrepen door het doen en laten van mensen is zijn 'begeisterung' voor het vak communiceren gegroeid. Immers, altijd weer is onze communicatie het enige bindmiddel om contact met de ander te maken. Hij volgde diverse opleidingen op het gebied van NLP,de RET-methode en is gecertificeerd als Consultant Green Belt Lean Six Sigma (UNC Plus Delta) en Systeem- en Organisatiedynamieken (Hellinger Instituut).
Als verandermananager/trainer staat de succesfactor 'mens' voorop en richt hij zich op overtuigingen en handelen van mens en organisatie om effectiever te veranderen. Hij laat zien hoe sterk we het oude systeem bij verandering blijven dienen tegen beter weten in en nieuw denken dwarsbomen. Frank belicht ons gedrag op indringende en herkenbare wijze. Geen langdradige theoretische onderbouwingen, maar juist inzicht verschaffen in regelrechte realiteit.
Als 'Green Belt Lean Six Sigma' verbindt hij processen aan menscapaciteit.

Zijn stijl is pragmatisch, relativerend , interactief en altijd met open vizier op zoek naar de beste weg!

Zijn motto: "Niet je werk maar je geest managen!"


Jasper Hollenbeek Brouwer

Jasper Hollenbeek Brouwer heeft van origine een HRM achtergrond en is onder meer Trainer en Manager Opleidingen geweest bij SNT Nederland.
Vanuit diverse interimfuncties als Opertional Manager, Manager Training & Ontwikkeling bij Nuon en het Customer Contactcenter van KPN Mobile heeft hij specifieke ervaring opgedaan in deze branche.
Momenteel wordt hij veel ingezet op het gebied van managementtraining in de callcenterbranche.
Hij legt zich toe op cultuurinterventies, training en persoonlijke coaching. Zijn passie voor de mens is zijn drijfveer.
Zijn kwaliteit wordt met name bepaald door het bij elkaar te brengen van kwantiteit aan kwaliteit, door processen aan menscapaciteit . Hij weet praktische, werkbare oplossingen te implementeren bij complexe problemen.
Hij is enthousiast, gedreven en weet mensen te raken. Geluk is een belangrijke drijfveer voor Jasper.
Kernwoorden in zijn aanpak zijn: duurzaam, mensgericht, praktisch, zichtbaar en plezier.
Specialisaties:
Visueel Management
Lean Six Sigma
Web 2.0 toepassingen zoals weblog en wiki
Rapportage

Zijn motto:"Neem jezelf serieus, maar niet te serieus!"